Groothandel in gadgets en (mobiele) telefoon accessoires

E-GADGET.EU is een groothandel in gadgets en mobiele telefoonaccessoires. We zijn onderscheidend door ons verrassende aanbod in gadgets en telefoon accessoires. Ons assortiment bestaat onder andere uit de draadloze bluetooth oordopjes, draadloze opladers en oplaadkabels voor de telefoon of andere mobiele apparaten..

Op deze pagina vind u meer informatie over onze werkwijze en service, assortiment. Daarnaast kunt u vrijblijvend de productpresentaties downloaden en een prijslijst aanvragen voor uw (online) winkel.

productiepresentaties bekijken

De service van gadget groothandel E-GADGET.EU

Het magazijn van mobiele telefoonaccessoires groothandel E-GADGET.EU is gevestigd in Tilburg (Nederland). Ons assortiment is direct uit voorraad leverbaar. We kunnen telefoonwinkels en gadget zaken in zowel binnen- als buitenland binnen een kort tijdsbestek van nieuwe telefoonaccessoires en gadgets voorzien waardoor u en (belangrijker nog) uw klanten niet zullen misgrijpen! Kwaliteit en service zijn immers de kernbegrippen bij E-GADGET.EU en dit zult u in onze volledige dienstverlening ervaren.

Exclusief distributeur van RollingSquare

Als groothandel in telefoonaccessoires, oplaadkabels en gadgets hebben we een breed aanbod van de meest praktische producten. Hierbij kunt u denken aan inCharge 6, lange oplaadkabels met meerdere aansluitingen, oplaadkabeltjes voor aan je sleutelbos, draadloze bluetooth oordopjes en draadloze opladers.

Wij zijn geautoriseerd exclusief distributeur van RollingSquare, hieronder vallen de merken HYPHEN, inCharge en TAU. De producten van deze merken sluiten perfect aan op de behoeften van de mensen die 24/7 bereikbaar willen zijn.

Opvallen met onze producten

Consumenten worden steeds kritischer met de komst van beoordelingswebsites en productblogs. We vinden het daarom belangrijk om u zo goed mogelijk te voorzien in alle productspecificaties waar consumenten waarde aan hechten. Dit is niet alleen van groot belang voor online webshops, maar ook in retail stellen consumenten steeds meer vragen en zijn ze kritischer door het grote aanbod. Hieronder hebben we een aantal van onze producten uitgelicht met de belangrijkste specificaties. Mocht u meer willen weten van onze producten en productspecificaties dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

inCharge, TAU & HYPHEN

inCharge 6

InCharge 6 is een van de laatste ontwikkelingen van de Zwitserse tech fabrikant Rolling Square, die bekend staat om haar functionaliteit, kwaliteit en betaalbare prijzen. Met deze multifunctionele sleutelhangerkabel is een lege batterij van ieder elektronisch apparaat verleden tijd. ‘It’s all in the name’ van deze InCharge 6: hij beschikt namelijk over maar liefst zes aansluitingen! Om precies te zijn beschikt deze 6-in-1 kabel over USB, USB-C, Lightning (Apple) en Micro USB-aansluitingen. Dit product is gemaakt van duurzame materialen als TPU en gevlochten nylon zodat uw klanten extra lang plezier hebben van deze aankoop.

Download hier uw catalogus

HYPHEN Draadloze opladers

Naast inCharge ontwikkelt de Zwitsere tech fabrikant Rolling Square ook oplaadsystemen zelf, zoals de draadloze opladers van HYPHEN. Deze compacte draadloze opladers van HYPHEN zijn lichtgewicht en extreem dun. Het strakke, tijdloze design is geschikt voor iedere woning. De draadloze Hyphen laders beschikken over Qi-ondersteuning en hebben hierdoor de capaciteit om apparaten in een kort tijdsbestek zeer snel op te laten. De oplader is zowel te gebruiken voor smartphones, als oordopjes en tablets en is verkrijgbaar in wit en zwart.

DOWNLOAD HIER UW CATALOGUS

HYPHEN draadloze oordopjes

HYPHEN draadloze oortjes, het voordelige alternatief voor de Airpods van Apple. HYPHEN bewijst met deze oordopjes dat je met de keuze voor oordopjes met een aantrekkelijke prijsstelling geen enkele concessie hoeft te doen ten opzichte van de high-end concurrenten. De oordopjes maken gebruik van de betrouwbare kwaliteit van Bluetooth 5 om connectie te maken met het device. Deze connectie kan een afstand overbruggen van maar liefst 15 meter. De oordopjes bieden een uitstekend ergonomisch draagcomfort, zijn IPX5 waterbestendig waardoor de gebruiker zich geen zorgen hoeft te maken voor een buitje regen onderweg, zijn voorzien van touch control, bieden mogelijkheden om draadloos op te laden, biedt mogelijkheden om maar liefst 28 uur onafgebroken naar muziek te luisteren en belangrijker nog, bieden een premium geluidskwaliteit. Een sublieme geluidservaring waardoor het niet nodig om in duurdere oordopjes te investeren.

Download hier uw catalogus

TAU powerbanks

TAU powerbanks, ook onderdeel van de Zwitsere tech fabrikant Rolling Square die kwaliteit en functionaliteit hoog in het vaandel heeft, zijn de meest compacte powerbanks die ooit ontwikkeld zijn! Deze multifunctionele 3-in-1 powerbank beschikt over USB-C, Micro-USB en Lightning (Apple) aansluitingen en kan hiermee bijna ieder apparaat ondersteunen, van smartphones tot zelfs smartwatches. Naast dat het ’s werelds kleinste powerbank ooit is en het zelfs in een broekzak past, beschikt het apparaatje ook over een ring waardoor je hem overal mee naartoe kan nemen of thuis eenvoudig kunt bevestigen. Nooit meer lege apparaten met deze TAU powerbank!

Download hier uw catalogus

Vraag een prijslijst aan